logo pamak3

Οι σπουδές στη Βρετανία είναι μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να ζήσετε! Υπάρχουν αναρίθμητοι λόγοι για να επιλέξετε τα πανεπιστήμια στη Βρετανία για την εκπαίδευσή σας. Καταρχήν, η εκπαίδευση γίνεται ασφαλώς στα Αγγλικά, τη σπουδαιότερη διεθνή γλώσσα, γεγονός που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα στο σημερινό αναπτυσσόμενο κόσμο για επαγγελματικούς και άλλους λόγους. Ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι παρέχουν εκπαίδευση πολύ υψηλού επιπέδου ενώ ταυτόχρονα διατηρούν μια ισχυρή παράδοση ακαδημαϊκών διακρίσεων. Αυτή η σημαντική εμπειρία ζωής μπορεί να σας οδηγήσει σε μια αξιόλογη επαγγελματική σταδιοδρομία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό!

Η διαβίωση είναι σχετικά φτηνή σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Τα περισσότερα Πανεπιστήμια στην Ουαλία έχουν χαμηλότερα δίδακτρα από αυτά της Αγγλίας. Η Σκωτία δεν επιβάλλει καθόλου δίδακτρα κι οι σπουδές εκεί είναι δωρεάν! Συνεπώς, η Ουαλία και η Σκωτία αποτελούν πιο οικονομικές επιλογές από άποψη διαβίωσης και διδάκτρων.

Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε μια θέση σε κάποιο Βρετανικό Πανεπιστημίο; Εμείς μπορούμε να καθοδηγήσουμε και να υποστηρίξουμε τους υποψήφιους φοιτητές με πολλούς τρόπους ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους!
Πιο συγκεκριμένα παρέχουμε πλήρη υποστήριξη για τα παρακάτω:

 •  Την καθοδήγηση για την σωστή επιλογή των Πανεπιστημίων
 •  Αιτήσεις για Bachelor (προπτυχιακά προγράμματα) στην Αγγλία
 •  Αιτήσεις για Master (μεταπτυχιακά προγράμματα) ή Ph.D (διδακτορικά)
 •  Όλη την αλληλογραφία και επικοινωνία με τα πανεπιστήμια
 •  Οικονομικά θέματα: Αιτήσεις για φοιτητικά δάνεια, φοιτητικά επιδόματα, υποτροφίες)
 •  Αιτήσεις για δωμάτια και φοιτητικές εστίες
 •  Επίσημες μεταφράσεις από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα
 •  Επικύρωση εγγράφων
 •  Βοήθεια για τη σύνταξη του Personal Statement αλλά και του CV
 •  Φοιτητικές εργασίες (projects)

Aναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία για την εισαγωγή σας σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης.

 

Σπουδές στο Λονδίνο

 

london3

Οι σπουδές στο Λονδίνο ξεχωρίζουν για πολλούς λόγους. Το Λονδίνο δεν είναι απλά και μόνο η πρωτεύουσα της Αγγλίας και του Ηνωμένου
Βασιλείου, αλλά πρόκειται για το οικονομικό κέντρο της Ευρώπης και ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα μέρη του κόσμου! Πολλά από τα σημαντικότερα γεγονότα του κόσμου συμβαίνουν στη Βρετανική πρωτεύουσα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό λοιπόν, φοιτητές από όλο τον κόσμο να προτιμούν τις σπουδές στο Λονδινό. Η φοιτητική ζωή στο Λονδίνο είναι μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που αξίζει να ζήσετε! Πολλά από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας βρίσκονται στην πρωτεύουσα. Βέβαια, η διαβίωση είναι ακριβότερη από τις άλλες πόλεις της Βρετανίας.

Μερικά μόνο από τα πιο δημοφιλή πανεπιστημία στο Λονδίνο είναι τα παρακάτω:
London School of Economics που ξεχωρίζει για τις σπουδές στα Οικονομικά και το Management. Κατατετάγη δέυτερο στη λίστα με τα καλύτερα Πανεπιστήμια για το 2013 σύμφωνα με τη Wikipedia.
Imperial College London που ειδικεύεται περισσότερο στις θετικές επιστήμες και την Ιατρική. Κατετάγη τέταρτο στη λίστα με τα καλύτερα Πανεπιστήμια για το 2013 σύμφωνα με τη Wikipedia.
University College London – ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα πανεπιστήμια του Λονδίνου.
King’s College London – ένα από τα παλαιότερα Ιδρύματα της Ευρώπης που ξεχωρίζει στον τομέα της έρευνας. Πολλοί το επιλέγουν για Μάστερ ή Διδακτορικό.
City University London, (Cass Business School) - Η σχολή κατατάχθηκε πρώτη στο Λονδίνο και τρίτη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι προπτυχιακές σπουδές στο Cass, σας εξοπλίζουν με μία ευρεία βάση γνώσεων, δεξιοτήτων και κατάρτισης για μία καριέρα στον παγκόσμιο επιχειρηματικό κόσμο.


Σπουδές στη Σκωτία

SKOTIAΟι σπουδές στη Σκωτία αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή! Η Σκωτία είναι μια πανέμορφη χώρα με υπέροχα τοπία και πολύ φιλόξενους κατοίκους. Επίσης, στο Εδιμβούργο, τη Γλασκόβη και σε άλλες πόλεις της Σκωτίας υπάρχουν εξαιρετικά πανεπιστημία με πολύ καλό επίπεδο σπουδών. Ένα ακόμη πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει να σημειωθεί, είναι οτι τα δίδακτρα για τις προπτυχιακές σπουδές είναι δωρεάν! Αν λοιπόν σας ενδιαφέρουν οι σπουδές στο εξωτερικό χωρίς δίδακτρα, πρέπει να ερευνήσετε τη λύση της Σκωτίας!
Μερικά από τα δημοφιλέστερα πανεπιστήμια στη Σκωτία είναι τα παρακάτω:
• Το Πανεπιστήμιο του St. Andrews που ιδρύθηκε το 1410 ξεχωρίζει στις θεωρητικές και οικονομικές επιστήμες. Κατετάγη έκτο στη λίστα με τα καλύτερα Πανεπιστήμια για το 2013 σύμφωνα με τη Wikipedia.
• Το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου είναι ένα από τα Ιδρύματα που προτιμούν φοιτητές από όλο τον κόσμο. Δέχεται περίπου 50.000 αιτήσεις κάθε χρόνο.
• Το Πανεπιστήμιο στης Γλασκόβης που ιδρύθηκε το 1451 ειδικεύεται στις σπουδές Ιατρικής, Κτηνιατρικής, Οδοντιατρικής αλλά και στα Νομικά.

Αγγλικά Πανεπιστήμια

Μερικά αξιόλογα πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας είναι επίσης:

Για σπούδες Νομικής
Queen Mary University
Το πρότυπο πρόγραμμα της Νομικής LLB, διαρκεί 3 χρόνια. Περιλαμβάνει υποχρεωτικά μαθήματα τον πρώτο και δεύτερο χρόνο καλύπτοντας τους τομείς ιδιοκτησίας, καταπιστευμάτων, συμβολαίων, ποινικού δικαίου, αδικημάτων, συνταγματικού και διοικητικού δικαίου και το δίκαιο της Ε.Ε.
UCL (University College of London)
Το τριετές αυτό πρόγραμμα έχει ως στόχο το να συνδυάσει την θεωρία και την έρευνα με την πρακτική άσκηση και οδηγεί στην απονομή του πτυχίου της Νομικής.

Για σπουδές Αρχιτεκτονικής και Μηχανικής
Αρχιτεκτονική
University of Bath
Τα προγράμματα οργανώνονται έτσι ώστε οι φοιτητές να ασχολούνται συχνά τόσο με τις πρακτικές όσο και με τις θεωρητικές πτυχές του σχεδιασμού. Η διεπιστημονική μας ομάδα εργάζεται σε έργα με τους φοιτητές από το τμήμα των Πολιτικών Μηχανικών.
Πολιτικών Μηχανικών
Loughborough University
Το Τμήμα των Πολιτικών Μηχανικών προσφέρει 4 προγράμματα: Μεταπτυχιακό που αποτελείται από 4 έτη πλήρους φοίτησης, Προπτυχιακό πρόγραμμα που αποτελείται από 3ετή πλήρη φοίτηση, και 2 ισοδύναμα προγράμματα sandwich καθένα από τα οποία περιλαμβάνει ένα χρονικό διάστημα απασχόλησης σε βιομηχανία μετά από 2 χρόνια ακαδημαϊκής εργασίας και οδηγεί στην απονομή του κατάλληλο πτυχίου συν ένα Δίπλωμα στις Βιομηχανικές Σπουδές (DIS). Ένα εξωτερικό μάθημα management και σου δίνει την ευκαιρία να σπουδάσετε σε ένα Πανεπιστήμιο εκτός Αγγλίας είτε στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Σιγκαπούρη, το Χονγκ-Κονγκ ή την Αυστραλία για μέχρι και έξι μήνες στο τελευταίο έτος σπουδών.
Nottingham University
Παρέχει μία σταθερή βάση σε μαθήματα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται οι κατασκευές, γεωτεχνική, υλικά, υγρά, τοπογραφικά και η διαχείριση κατασκευών και δίνει ευκαιρίες για Μεταπτυχιακό για αυτούς που θέλουν να ειδικευτούν σε βασικούς τομείς όπως είναι η μεταφορά στα επόμενα χρόνια. Επίσης, διαμορφώνονται από τις νέες εξελίξεις στη βιομηχανία και κατά συνέπεια μπορεί να αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο. Οι φοιτητές θα είναι εξοπλισμένοι ώστε να ξεκινήσουν μία καριέρα πολιτικού μηχανικού ή άλλες ειδικότητες που απαιτούν φοιτητές με την ικανότητα να λύνουν προβλήματα.
Για σπουδές Πληροφορικής
University of Oxford
Το τμήμα της Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, επικεντρώνεται στην δημιουργία δεσμών μεταξύ θεωρίας και πράξης. Καλύπτει μεγάλη ποικιλία τεχνολογιών software και hardware και τις εφαρμογές αυτών.

Σπουδές στην Ολλανδία

OLANDIAΤο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Ολλανδίας ΗΖ University of Applied SciencesΣπουδάστε στο κρατικό πανεπιστήμιο της Ολλανδίας με πολύ χαμηλά δίδακτρα!!! 
Επιλέξτε την ειδικότητα της αρεσκείας σας – Φυσιοθεραπεία, Μηχανολογία, Πολεοδομία, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Νομική, Τουριστικές Σπουδές, Περιβαλλοντολογικές Σπουδές, Ευρωπαϊκές Σπουδές και εμείς σας εξασφαλίζουμε μια θέση χωρίς εσείς να κάνετε σχεδόν τίποτα.
Σε μια από τις ωραιότερες χώρες της Ευρώπης την Ολλανδία κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Το υπέροχο περιβάλλον οι φιλόξενοι άνθρωποι και το υπέροχο τοπίο θα σας μαγέψει.
Ένας μεγάλος αριθμός προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων προσφέρονται και πολλά από αυτά είναι στα αγγλικά. Καθηγητές και διδασκαλία υψηλού επιπέδου. 
Προοπτικές για άμεση απορρόφηση στην αγορά εργασίας είτε στη χώρα μας είτε στην Ολλανδία. Σίγουρη και επιτυχημένη σταδιοδρομία.


Βασική προϋπόθεση για την εισαγωγή σας σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο είναι η πιστοποίηση των γνώσεων της Αγγλικής Γλώσσας με Cambridge Proficiency, ή IELTS, ή TOEFL.

 •  Παρέχουμε εξειδικευμένα μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας για τις εξετάσεις TOEFL και IELTS με εγγυημένη επιτυχία!
 •  Ολιγομελή τμήματα- Οικονομικές τιμές

en-logo1 en-logo2