Κολοκοτρώνη 19, Βόλος 2421067212 6936944390 lingowpap@gmail.com
hero imagebanner imagebanner image
PAPAKIRITSI SCHOOLS
Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Ακαδημία Ρομποτικής | Βόλος

 

Ποιοι είμαστε?

Καλωσορίσατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Φροντιστηρίου μας! Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας, τα Ιδιωτικά Κέντρα Ξένων Γλωσσών Παπακυρίτση στο Βόλο θεωρούνται από τα κορυφαία Ιδιωτικά Κέντρα Ξένων Γλωσσών. 

Συνδυάζοντας τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας με τις νέες επαναστατικές μεθόδους εκμάθησης, οι μαθητές μας ξεχωρίζουν κάθε χρόνο σε παγκόσμια αναγνωρισμένες εξετάσεις Αγγλικών (Εξετάσεις Cambridge, Michigan, LRN, ESB, IELTS, TOEIC), με το ποσοστό των επιτυχιών μας να είναι 100% κάθε χρονιά. 

 


 

Για μικρούς…
To φροντιστήριο μας δέχεται μαθητές από το νηπιαγωγείο (Μεγάλα Νήπια). Στα αρχικά επίπεδα,Pre-Junior και Junior A τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να μάθουν Αγγλικά με την χρήση παραμυθιών (story telling), τραγουδιών, παιχνιδιών, αλλά και μέσω ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ώστε η εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας να θεωρείται μια ευχάριστη και εποικοδομητική εμπειρία για τον μαθητή μας! To  παιχνίδι όταν είναι δημιουργικό αποτελεί το βασικό θεμέλιο της διαδικασίας της μάθησης για τα παιδιά! Αυτή η προσέγγιση εφαρμόζεται διαφοροποιημένη και στα επόμενα σταδία της εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας (από Primary μέχρι και Proficiency) με την χρήση των interactive boards και των e-books.
 

 

… και για μεγάλους!

Επιπρόσθετα προσφέρουμε μαθήματα για IELTS, TOEFL και Πανελλήνιες Εξετάσεις για μαθητές λυκείου, φοιτητές και εξωσχολικούς. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ακόμα και σ’ αυτά τα επίπεδα γίνεται χρήση της τεχνολογίας για να μπορεί ο κάθε μαθητής μας να απορροφήσει τις διάφορες πληροφορίες χρησιμοποιώντας όχι μόνο γραπτό αλλά και οπτικό υλικό. 

Η πολύχρονη πείρα  μας και οι διάφορες τεχνικές διδασκαλίας μας σε συνδυασμό με το πεπειραμένο προσωπικό μας είναι μια σίγουρη συνταγή για να εξασφαλίσετε τον βαθμό που χρειάζεστε σε οποιαδήποτε εξέταση.

 

Είστε ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε το φροντιστήριο μας για να ενημερωθείτε από κοντά για όλα μας τα καινούργια συστήματα και για να σας λύσουμε τυχόν απορίες για τις μεθόδους διδασκαλίας μας.

Υπεύθυνοι σπουδών
Βέρα Κητηλή (Υπεύθυνη Ρομποτικής )
Νορα Κητηλή (Υπεύθυνη Αγγλικών)
Ειρήνη Παλάσκα (Υπεύθυνη Τμήματος Μαθησιακών Δυσκολιών)


Είμαστε ανοιχτοί καθημερινά!
Σας περιμένουμε!