Κολοκοτρώνη 19, Βόλος 2421067212 6936944390 lingowpap@gmail.combanner imagebanner image
PAPAKIRITSI SCHOOLS
Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Ακαδημία Ρομποτικής | Βόλος

 

Ρομποτική και Αγγλικά

Στα τμήματα Pre-Junior και Α' junior, μέσα από το σύνολο των δραστηριοτήτων που γίνονται τα παιδιά χρησιμοποιούν και την Εκπαιδευτική Ρομποτική σαν εργαλείο μάθησης της Αγγλικής γλώσσας. 

 

Αγγλικά & creative play

Οι μικροί μαθητές έχουν τη δυνατότητα να μάθουν και να αγαπήσουν μια γλώσσα, όταν βιώνουν τη μάθησή της σαν μια φυσική και αβίαστη διαδικασία που γίνεται μέσα από μουσικοκινητικές δραστηριότητες όπως τραγούδια και χορός, κουκλοθέατρο, παιχνίδια ρόλων, παραμύθια και ιστορίες που αναπτύσσουν τη φαντασία, επιτραπέζια παιχνίδια και χειροτεχνίες…

Το παιχνίδι, όταν είναι δημιουργικό, αποτελεί το βασικό θεμέλιο της διαδικασίας της μάθησης για τα παιδιά. 

 

 

IELTS

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ IELTS;

Στη σημερινή αγορά εργασίας η εξέταση IELTS θεωρείται ως ένα από τα πιο δυνατά διπλώματα πιστοποίησης της Αγγλικής γλώσσας παγκοσμίως. Είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμη σε ακαδημαϊκό επίπεδο καθώς χιλιάδες πανεπιστημιακά ιδρύματα, όπως το Harvard και το Oxford, ζητούν το IELTS για εισαγωγή σε προγράμματα πρώτου πττυχίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού.

Οι υποψήφιοι εξετάζονται σε όλες τις γλωσσικές δεξιότητες (Listening, Reading, Writing, Speaking) και οι εξετάσεις διενεργούνται 2 με 3 φορές τον μήνα. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως οι εξεταζόμενοι μαθαίνουν τα αποτελέσματα τους μέσα σε διάστημα 15 ημερών!

 

TOEFL iBT

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TOEFL iBT;

H εξέταση TOEFL (Test of English as a Foreign Language) είναι κατάλληλη για μαθητές που ενδιαφέρονται για προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές στην Αμερική. Από τον Σεπτέμβριο του 2005 η εξέταση TOEFL έχει αλλάξει ριζικά μορφή και μετατράπηκε απο CBT(Computer-based TOEFL) σε iBT (Internet-based TOEFL). Η καινούργια εξέταση περιλαμβάνει ενότητες που συνδυάζουν τον γραπτό και προφορικό λόγο. Οι αλλαγές έγιναν προκειμένου να αξιολογείται πιο ολοκληρωμένα η ικανότητα του υποψηφίου να χρησιμοποιεί την αγγλική γλώσσα σε ακαδημαϊκές καταστάσεις.

Η εξέταση περιλαμβάνει Speaking, Listening, Reading και Writing. Η βαθμολογία του κάθε μέρους είναι 0 έως 30 και η διάρκεια της κάθε ενότητας είναι διαφορετική. Εξετάσεις διεξάγονται κάθε εβδομάδα και ο υποψήφιος μπορεί να παραλάβει τα αποτελέσματα εντός 15 ημερών.

 

Πανελλήνιες εξετάσεις 

Για την εισαγωγή σε ορισμένες σχολές Ανώτερων και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων απαιτείται το μάθημα των Αγγλικών. Με εμπειρία 30 χρόνων και εφαρμόζοντας πετυχημένες μεθόδους διδασκαλίας αναλαμβάνουμε τους μαθητές που είναι στην τελευταία τάξη του Λυκείου για να τους προετοιμάσουμε κατάλληλα για την εξέταση.

Με την συνεχή επανάληψη, τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων και τη λύση παλαιότερων θεμάτων να είστε σίγουροι οτι ο στόχος σας θα επιτευχθεί.