Κολοκοτρώνη 19, Βόλος 2421067212 6936944390 lingowpap@gmail.com
hero imagebanner imagebanner image
PAPAKIRITSI SCHOOLS
Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Ακαδημία Ρομποτικής | Βόλος


 

IELTS

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ IELTS;

Στη σημερινή αγορά εργασίας η εξέταση IELTS θεωρείται ως ένα από τα πιο δυνατά διπλώματα πιστοποίησης της Αγγλικής γλώσσας παγκοσμίως. Είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμη σε ακαδημαϊκό επίπεδο καθώς χιλιάδες πανεπιστημιακά ιδρύματα, όπως το Harvard και το Oxford, ζητούν το IELTS για εισαγωγή σε προγράμματα πρώτου πττυχίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού.

Οι υποψήφιοι εξετάζονται σε όλες τις γλωσσικές δεξιότητες (Listening, Reading, Writing, Speaking) και οι εξετάσεις διενεργούνται 2 με 3 φορές τον μήνα.
Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως οι εξεταζόμενοι μαθαίνουν τα αποτελέσματα τους μέσα σε διάστημα 15 ημερών!

 

TOEFL

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TOEFL iBT;

H εξέταση TOEFL (Test of English as a Foreign Language) είναι κατάλληλη για μαθητές που ενδιαφέρονται για προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές στην Αμερική. Από τον Σεπτέμβριο του 2005 η εξέταση TOEFL έχει αλλάξει ριζικά μορφή και μετατράπηκε απο CBT(Computer-based TOEFL) σε iBT (Internet-based TOEFL). Η καινούργια εξέταση περιλαμβάνει ενότητες που συνδυάζουν τον γραπτό και προφορικό λόγο. Οι αλλαγές έγιναν προκειμένου να αξιολογείται πιο ολοκληρωμένα η ικανότητα του υποψηφίου να χρησιμοποιεί την αγγλική γλώσσα σε ακαδημαϊκές καταστάσεις. Η εξέταση περιλαμβάνει Speaking, Listening, Reading και Writing.

Η βαθμολογία του κάθε μέρους είναι 0 έως 30 και η διάρκεια της κάθε ενότητας είναι διαφορετική. Εξετάσεις διεξάγονται κάθε εβδομάδα και ο υποψήφιος μπορεί να παραλάβει τα αποτελέσματα εντός 15 ημερών.

 

TOEIC
Οι εξετάσεις TOEIC® είναι ένα τεστ πολλαπλών επιλογών που αξιολογεί το γλωσσικό επίπεδο των υποψηφίων στα Αγγλικά. 

Το TOEIC® αποτελεί αναγνωρισμένο πτυχίο γλωσσομάθειας στην Ελλάδα και διεθνώς και πιστοποιεί, ανάλογα με τη βαθμολογία που επιτυγχάνει ο εξεταζόμενος, τη μέτρια (Β1), καλή (Β2), πολύ καλή (C1/Γ1) και άριστη (C2/Γ2) γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Αναλυτικά, το TOEIC® αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ και τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (και μοριοδοτείται), από πολλά Πανεπιστήμια στην Ελλάδα για εισαγωγή σπουδαστών σε μεταπτυχιακά προγράμματα και από πολλά αγγλόφωνα Πανεπιστήμια για σπουδές στο εξωτερικό.

Η συμμετοχή στις εξετάσεις είναι δωρεάν για τον κάθε υποψήφιο. Το σχετικό παράβολο καταβάλλεται με την επιτυχία του υποψηφίου στις εξετάσεις.

 

Αγγλικά για ενήλικες
Τα Ιδιωτικά Κέντρα Ξένων Γλωσσών Παπακυρίτση παρέχουν ταχύρυθμα μαθήματα Αγγλικών σε ενήλικες με ρεκόρ επιτυχιών στις εξετάσεις πτυχίων και φιλικά δίδακτρα.  Η εκμάθηση Αγγλικών για ενήλικες καλύπτει από το επίπεδο «Αγγλικά για αρχάριους» έως και το επίπεδο Proficiency. 

Η εκμάθηση αγγλικών είναι απαραίτητη για εξεύρεση εργασίας σε ένα ευρύτατο επαγγελματικό φάσμα: επιχειρήσεις, επιστήμες, διπλωματία, διαδίκτυο, επικοινωνίες, Η/Υ, αεροναυτιλία, ψυχαγωγία, εκπαίδευση και πολλούς τομείς ακόμη. Τα μαθήματα αγγλικών, ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες, συνδυάζουν συγκεκριμένα στοιχεία ώστε ο ενήλικος σπουδαστής εμπεδώνει τις νέες γνώσεις πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Τα τμήματά μας είναι ευέλικτα ώστε να προσαρμόζονται στις εργασιακές και λοιπές υποχρεώσεις σας.

 

 

Online courses

Κάνε το μάθημα σου online

• Συνδέσου από το χώρο σου με έμπειρους καθηγητές, με βάση τις δικές σου ανάγκες. 
• Προετοιμάσου κι εσύ για τις εξετάσεις, όπως οι υπόλοιποι μαθητές μας
• Το ολοκληρωμένο online φροντιστήριο!

1. Ζωντανή διδασκαλία   2. Ιδιαίτερα ατομικά και ομαδικά μαθήματα   3. Προετοιμασία για τις εξετάσεις όλων των πτυχίων επιπέδων Β1- C2   4. Επανάληψη μαθημάτων   5. Σημειώσεις μέσω e-mail


Tα online courses είναι η πιο σύγχρονη ολοκληρωμένη λύση στην εκπαίδευση. Αξιοποιώντας την τεχνολογία, προσφέρει μια ολιστική εμπειρία γνώσης στους μαθητές, ώστε να ανταποκριθούν στην απαιτητική τους καθημερινότητα.

 


 

 


Πώς λειτουργεί

Πρόκειται για Live Online φροντιστηριακά μαθήματα με καθηγητή. Οι μαθητές "συνδέονται" με κατάλληλο εξοπλισμό στην εικονική αίθουσα, αποκτούν οπτική και ακουστική επαφή με τον καθηγητή και παρακολουθούν το μάθημα από το χώρο τους.
Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τον καθηγητή, να διατυπώσουν απορίες και να συμμετέχουν στο μάθημα, όπως και σε μία αίθουσα.
Στο τέλος του διαδικτυακού μαθήματος, οι μαθητές λαμβάνουν τις σημειώσεις μέσω email.
Η ενημέρωση των γονέων, για την πρόοδο του μαθητή, πραγματοποιείται από τον καθηγητή, όπως στο "φυσικό" φροντιστήριο.


Τι θα χρειαστώ:

                

 

 


Εγγραφή

Πραγματοποιείστε την εγγραφή σας εύκολα συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και αναφέροντας ως σημείωση πως ενδιαφέρεστε για μαθήματα Αγγλικών.